RENKEMA MEDIATION

Kantoor

Welkom bij Renkema Mediation

Renkema Mediation is al jaren een deskundig en betrouwbaar adres voor Mediation en Coaching in Ede, Veenendaal, Barneveld en wijde omgeving.

Drs. Elske Renkema is een ervaren familie-mediator aangesloten bij "Mediatiors Federatie Nederland" en "Professionele Mediators".
Als rechtbank-mediator is zij verbonden aan de Rechtbank Gelderland en de Rechtbank Midden-Nederland, maar ook de advocatuur en hulpverleningsinstanties weten haar te vinden.

Zij werkt vanuit haar kantoor in Veenendaal alwaar u van harte welkom bent voor een gratis en vrijblijvend eerste oriënterend gesprek van een half uur. Maak vooraf wel even een afspraak !

Een gratis en vrijblijvend eerste gesprek van een half uur ?    Maak snel een afspraak 

Mediation bij echtscheiding, familieconflicten, arbeidsconflicten

Renkema Mediation kan u behulpzaam zijn bij echtscheiding, familieconflicten, gezinsproblematiek en arbeidsconflicten.
Doel is altijd een nieuwe en betere situatie, waarin béide partijen goed kunnen leven met een gevonden compromis. Daarmee komt een einde aan het conflict en ontstaat energie om weer verder te gaan. Oók in het geval dat men afscheid van elkaar moet nemen. Uitgangspunt is altijd een winsituatie voor béide partijen.

Belangrijk: Elkaar de hand reiken om tot een compromis te willen komen....   

Elske Renkema zet zich steeds gedreven in om een conflict tussen partijen bespreekbaar te maken en te ontdoen van vaak veel te hoog opgelopen emoties. Dat is essentieel, want pas dan is het mogelijk elkaar de hand te rijken om tot een blijvende en werkbare oplossing te komen.

Coaching ook na mediation

Coaching is begeleiding om beter te functioneren in bijvoorbeeld uw privésituatie of in uw werk. Maar coaching kan ook een vervolgtraject van Mediation zijn, waarbij partijen nog enige tijd begeleid worden in gemaakte afspraken. Als pedagoge heeft Elske Renkema jarenlange ervaring in begeleiding van ouders met kinderen en van leerkrachten met leerlingen.
Int

Waarom Mediation

Het grote verschil met een gerechtelijke procedure, waarbij u beiden een advocaat inschakelt, is, dat naar een oplossing wordt gezocht, waar u zelf invloed op uitoefent. De mediator begeleidt de dikwijls verstoorde communicatie, zodat deze hersteld wordt en u weer in staat bent met elkaar te overleggen en zo tot voor beiden acceptabele oplossingen te komen.......
Lees verder

Mediation Procedure

Aan het begin van het mediation proces wordt een mediation-overeenkomst gesloten, waarin wordt afgesproken, dat partijen met de mediator proberen samen tot een oplossing te komen van het probleem. Verder staan hier belangrijke zaken in, zoals vertrouwelijkheid, vrijwilligheid en de onpartijdigheid van de mediator.....
Lees verder

UP

copyright | algemene voorwaarden | disclaimer